سايت نقاش ساختمان
نوشته شده توسط : نقاشی ساختمان

رنگهای روغنی براق آلکیدی الوان

اصولا رنگهای روغنی الوان،برپایه رزینهای آلکیدی و بر اساس فرمولاسیونهای موجودبا توجه با سازگاری با آب وهوای مناطق مختلف در صنایع رنگسازی تهیه می گردد.این دارای زمان بخصوص جهت خشک شدن دوام و چسبندگی مناسبی می باشدوپایداری خوبی نیز در برابر عوامل جوی از خود نشان می دهدلذا جهت محیط های داخلی و خارجی وکلیه سطوح فلزی،چوبی،گچی،سیمانی،آجری،مورد استفاده قرار می گیرد.

ویژگیهایی که این گونه رنگها دارند به شرح زیر می باشد:

زمان خشک شدن مناسب حداکثر16ساعت

صددرصدقابل شستشو بودن

kkkkkk.gif (400×150)

قدرت پوشش دهی خوب

مقاوم در برابر سایش

مقاوم در برابر اشعه آفتاب ونور ماورابنفش

زمان اعمال لایه بعدی 24ساعت به از پوشش اولیه

نحوه زدن بوسیله قلم مو،اسپری،وغلتک

استفاده از حلال وایت اسپریت

 naghashi.org-4.png (355×200)

طریقه مصرف:

ابتدا سطح مورد نظر را از هرگونه آلودگی و چربی پاک وتازمانی که کاملا خشک نشده نمیتوان رنگ روغنی بر روی آن زد.پاک کردن وسنباده زدن رنگهای قدیمی از سطوح مورد نظر تا سطحی صاف ویکدست بوجود آید(سنباده زدن).در مواردی که سطح شوره زده باشد،باید حتما بااستفاده از برس وسنباده کاری سطوح فلزی میبایستی از هرگونه زنگ زدگی وبراده،عاری گردد.

2-قبل از رنگ آمیزی می بایستی نقاطی که لکه دارد،لکه گیری کرد وبا مصالح مورد نیاز ترمیم وبا استفاده از گچ یا بتونه روغنی برای سطوح چوبی یا فلزی با بتونه داخلی برای سطوح داخلی ساختمان انجام گردد.

3-پس از ترمیم کلیه نقاط ولکه گیری میتوان با استفاده از کاردک ولیسه،کلید نقاط برجسته روی سطوح را صاف به تناسب صافی یا زبری مورد انتظار از سطح،بر روی کل سطوح،سنباده زده شود.

4-پس از آماده سازی و لکه گیری توسط گچ و یا بتونه قبل از رنگ آمیزی،پیشنهاد می گردد از رنگ آستر روغنی جهت سطوح گچی،یا سیمانی وچوبی و از ضد زنگ(پرایمر)جهت سطوح فلزی به عنوان اولین لایه استفاده گردد.

5-در این مرحله بنابرضرورت وآماده شدن سطحی صاف،میتوان با لکه گیری با بتونه کاری و پرداخت آن را بوسیله سنباده کاری ادامه دهیم.

6-رنگ روغن براق الوان الکیدی را بامقدار مناسب حلالهای وایت اسپریت رقیق نموده وسپس با ابزار مورد نظر مانند قلم مو،غلتک،یا پیستوله بر روی سطح مورد نظر می زنیم.

 Ù†Ù‚اشی-ساختمان-قلی-پور.gif (594×135)

آشنایی با پوشش رنگ پلاستیکی الوان

رنگهای پلاستیکی با اضافه کردن رزین های سنتزی نظیر رزین حاصل از فنل و فرمالدئید که خاصیت پلاستیکی دارد،در روغن جلا حاصل می شوند. این نوع رنگها به خاطر دوام و قابل شستشو بودن،اهمیت و کاربردهای زیادی دارن،رنگهای لعابی یا مات با اضافه کردن هر نوع رنگی بکار می رود.

 

اصول برآورد مواد مورد لزوم زیر کار

در هر پروژه ساختمانی برآورد مواد مورد لزوم زیر کار باید از نظر ویژگیهای فیزیکی،شیمیایی،مکانیکی وقیمت وسایر مشخصه ها با آنچه در نقشه مشخصات فنی خصوصی،دستور کارهاوسایر مواد پیمان ذکر شده است،مطابقت داشته باشد.برآورد مصالح لازم جهت اجرای نقاشی،زیر کار و مصالح مورد نیاز بر اساس پلان و نقشه ها  و مصالح مصرفی قابل محاسبه است که معمولا قبل از تهیه و خرید مصالح لازم توسط مهدسی پروژه و گروه پیمانکار(نقاش)محاسبه می شود.نقشه های اجرایی باید در بردارنده جزئیات مربوط به بافت و شکل نماسازی و در تعیین آنها به مسایل اقتصادی ونوع کاربری در ساختمان توجه شده باشد.

برای برآورد ومحاسبه مقدار مواد مورد نیاز زیر کار لازم است ابتدا مساحت سطحی را که قصد رنگ آمیزی آن را دارید بر حسب متر مربع با استفاده از فرمولهای ساخت بدست آورده ومحاسبه و تعیین کنیم که چه مقدار از هر یک از مواد با توجه به تجربه ای که در این زمینه قبلا بدست آورده ایم بطور مجزابرآورد کنیم.لازم به یادآوری است که سططحی که قبلا رنگ آمیزی شده و فرسایش یافته مواد بیشتری نسبت به سطوح نوجذب می کنند.بنابراین مقدار مواد زیر کار بیشترینسبت به سطوح نو تهیه وجهت زیر سازی آماده نمود.

مواد مورد لزوم زیر کار عبارتنداز:

1-سنباده جهت سنبباده زدن سطوح وآماده سازی آنها

2-روغن اندود کردن سقف و دیوار ها (الیف)

3-بتونه زیر کار

4-بتونه مجدد فوری

6-سنباده کاری مجدد تا آماده سازی

7-آستر مرحله دوم

میزان رنگ مورد نیاز:برای سطح خوب به ازا هر 4تا 6متر مربع یک کیلو گرم بدبه ازاهر3تا 4متر مربع یک کیلوگرم است.

 





:: برچسب‌ها: نقاشی ساختمان و کاتولوگ, کاتولوگ نقاشی ساختمان, کاتولوگ نقاشی ساختمان در تهران, کاتولوگ مولتی کالر, مولتی کالر و کاتولوگ, نقاش در ساختمان, نقاشی ساختمان بلکا, نقاشی ساختمان گلها, نقاشی ساختمان شعبه دیگری ندارد, نقاشی ساختمان در ایران, نقاشی ساختمان ایران, نقاشی ساختمان خوب و تمییز, نقاشی ساختمان درجه یک, نقاشی ساختمانی درجه یک, ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 خرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: